21 Aralık 2007 Cuma

Vazgeç Gönlüm


5. Bölüm Özeti Vazgec Gonlum Tansiyon Yükseliyor
Bahar ve Salih'i bir arada gören Ali, şoke olmuştur. Yillarca sevdigi kiz, abisine aşkla bakmaktadir. Ali'nin yüregini müthiş bir öfke kaplar.
Bahar ve Salih her şeyden habersiz mutlulugun tadini çikarmaktadirlar. Beklenmedik bir misafir ikisini de çok şaşirtacaktir.Coşkun nezarette zor günler geçirmektedir. Bütün kaderi Ali'nin delilleri verip vermemesine baglidir. Oglunu kurtarmak için çareler arayan Fikret'in aklina bir fikir gelir. Sürekli Hasan'i düşünen Belgin, fazlasiyla aci çekmektedir. Hasan'da sevdigi kadini her an takip etmektedir. Sürpriz bir gelişme Belgin'in kafasini allak bullak eder.Fikret'in yaptiklarini ögrenen Harputlu, ondan hesap soracak midir? Abisine karşi kinlenen Ali ne yapacaktir? 6 Ekim Cumartesi 20:00 / Yeni Bölüm

4. Bölüm Özeti Vazgec Gonlum Dolu Dizgin!
Salih Coşkun'u öldürmekte kararlidir. Coşkun'un evden çikmasini uzun süre bekler. Coşkun evden çikar ve Salih tetige basar. Durumu ögrenen Ali hemen abisinin yanina koşmuştur. Amaci ona engel olmaktir. Fikret tüm bu olanlardan Harputlu'yu sorumlu tutmaktadir. Onunla buluşmaya karar verir. Iki eski dostun karşilaşmasi beklenmedik gelişmelere neden olur. Belgin'in herkesten sakladigi büyük sirri bir tek Fikret bilmektedir.
Kari koca arasinda büyük bir hesaplaşma yaşanir. Ali'nin Bahar'a olan aşki gittikçe büyümektedir. Ali'nin bir seçim yapmasi gerekmektedir.
Yaman yine Bahar'in peşine düşer. Fakat çok önemli bir şeyi atlamiştir. Harputlu ve Salih'in yollari bir kez daha kesişecektir. Babasiyla şiddetli bir kavga eden Bahar, evi terk eder. Bunu ögrenen Salih hemen yanina koşar. Ikili arasinda ilginç gelişmeler yaşanir. 29 Eylül Cumartesi 20:00

SALIH AŞK VE INTIKAM'IN TAM ORTASINDA!
Gözünden sakindigi kiz kardeşini, ipte sallanirken bulan Salih dehşete düşer. Tüm aile şoktadir. Salih, hemen Goncagül'ü ipten kurtarir. Fakat beklenmeyen bir gelişme olur. Fikret'in sirlarla dolu geçmişi peşini birakmamaktadir. Harputlu'nun hapishane'deki günleri dolmuştur. Hanoglu ailesi için hiç bir şey artik eskisi gibi olmayacaktir. Belgin'in gizemli halleri Bahar'in dikkatini çekmektedir. Tüm bunlar yaşanirken, Bahar ve Salih arasinda bir aşk filizlenmektedir. Salih için her şeyden önemli bir şey vardir artik; Kardeşini bu duruma düşüren adami bulup hesabini sormak. Goncagül'ün arkadaşi Pinar bildiklerini söylemeye karar verir. Salih aşk ve intikam'in tam ortasinda durmaktadir. 22 Eylül Cumartesi 20:00

19 Aralık 2007 Çarşamba

Kavak Yelleri


Kavak Yelleri
Kavak Yelleri, başında kavak yelleri esen, içinde kasırgalar oluşan, kanında tatlı zehir dolaşan, büyümek için sabırsızlanan dört gencin hikayesini anlatıyor.

Yazları cıvıl cıvıl, kışları ise ıssız bir Ege kasabasında yaşayan Deniz, Aslı, Efe ve Mine herkese kendi hikayesinden bir şeyleri hatırlatacak.

Mutlu ve güvenli ailesinden kopup kendi yolunu bulmaya, büyümeye çalışan Deniz; idealist, güçlü, maddi zorluklara rağmen okuyan, hayata karşı sert görünmeye çalışan hassas Aslı; rahat ve esprili tavırlarıyla içindeki acıyı saklamaya çalışan Efe. Ve ayrık otu, isyankar Mine.

Sıkı dostluklar, ilk aşklar, ÖSS baskısı, okul, aşılmaya çalışılan aile sorunları herkese tanıdık gelecek.

Büyümenin zorlukları yetmezmiş gibi, kahramanlarımız bir de ÖSS’yle savaş vermekte ve artık büyük gün de yaklaşmaktadır. Akıllarının başlarında olmadığı bir dönemde hayatlarının en önemli sınavına girip, en önemli kararını vermeleri gerekmektedir.