5 Ocak 2008 Cumartesi

halil ve menekse

halil ve menekse dizisi imzaları(halil ve menekse)imzaları ... Tarih: Prş Arl 13, 2007 7:22 pm Mesaj konusu: halil ve menekse dizisi imzaları(halil ve
Menekse Dizisi, dizileri, dizi izle, Menekse dizisi online izle, Menekse bedava izle, hemen izle, Menekse seyret, müzikleri, film izle, dizifilm,
Halil İle Menekşe Dizi Müziği. Ekim 18th, 2007 adminYazdı. Halil İle Menekşe Dizi Müziği. Loading. ... Etiketler: Halil İle Menekşe Dizisi Benzer Yazila
menekşe ile halil dizisi dizi müziği mp3 indir izle yeni son bölümü izle indir download, menekşeyle halil dizisi dizi resimleri yeni dizi kanal d bölümleri
ıhlamurlar altında nın masum güzeli tuba büyüküstün eylül ayında kanald de başlıycak olan menekşe adlı dizide başrol oynuycak tuba ya gümüş dizisinin

ULUÇ BAYRAKTAR

ULUÇ BAYRAKTAR

menekşe ile halil dizisinin müzikleri

Menekşe ile Halil Dizinin müziğini Toygar Ali Işıklı yapıyormuş.

Toygar Ali Işıklı'nın hazırladığı Yaprak dökümünün Soundtrack'lerini bir çoğumuz dinlemişizdir. Ne denli başarılı olduğunu tekrar anlatmaya gerek yok. Diziyi izleyenler müziklerin ne kadar başarılı olduğunu biliyordur.

menekşe dizisi oyuncusu Sedef Avcı
SEDEF AVCI
Boy: 179
Beden: 36
Ölçüler: 84 - 60 - 91
Ayak: 39
Göz Rengi: Ela
Saç Rengi: Kahverengi
Yabancı Dil: İngilizce - Orta

KIVANÇ TATLITUĞ

KIVANÇ TATLITUĞ

Adını ilk kez 2002'de 'Best Model Türkiye' birincisi, ardından da 'Best Model World' birincisi olarak duysak da, şu anda Gümüş adlı dizide canlandırdığı ‘Mehmet’ karakteriyle hayranlarını ekrana bağlayan, kadınların son gözdelerinden olan Kıvanç Tatlıtuğ hakkında merak ettikleriniz

27 Ekim 1983’te Adana’da, beş çocuklu ailenin bir ferdi olarak dünyaya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, ortaokulu Yenice Özel Çağ Lisesi’nde okumuş. Adana’dayken Fiskobirlik, Güney Sanayii, Çukurova Kulübü, Devlet Su İşleri ve Tarsus Amerikan Kulübü’nde basketbol oynamış.

1997’de babasının ciddi bir kalp ameliyatı geçirmesinin ardından ailesiyle birlikte Adana’dan İstanbul’a taşınmış. İstanbul Kalamış Lisesi’nden mezun olan Kıvanç’ın
aklı fikri basketboldaymış.

Tek hayali NBA’de basketbol oynamak olduğu için Ülkerspor’dan gelen cazip teklifi hemen kabul etmiş ve orada iki yıl forma giymiş. Sonra bir yıl Beşiktaş, bir yıl da Fenerbahçe’de oynamış. Ancak dönüş yaptığı Beşiktaş takımında sakatlanması tüm hayallerini suya düşürmüş ve profesyonel basketbol hayatına son vermiş.

O dönemlerde yakın çevresinin sürekli fiziğine iltifatlarda bulunduğunu, model olması için kendisini yönlendirmeye çalıştığını söylüyor Kıvanç Tatlıtuğ. O ise bunlara hiç kulak asmamış. Ta ki annesinin yaptığı sürprize kadar!

Annesi, Beylikdüzü’ndeki bir marketin camında ‘Profesyonel mankenlerle çalışır mısınız?’ ilanını görünce, Tatlıtuğ’un yanında bulunan bir fotoğrafını göndermiş. İlan verilen şirketten kendisini aradıklarında şaşkına dönmüş ama teklifi de kabul etmiş. ‘Ben sporcuyum ne işim olur mankenlikle’ derken bir anda kendini defilede bulmuş. Daha sonra gelen teklifleri değerlendiren Kıvanç, işin hoşuna gitmesiyle bu mesleğe profesyonel olarak başlamış. ‘Annemin beni model yapma hayali hep vardı.’ diyor Kıvanç.

İki yıl bir ajansla çalıştıktan sonra 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında önce Türkiye, sonra dünya birincisi olmuş Kıvanç Tatlıtuğ.

Menekşe ile Halil” Dizisinin Ekipi ve Yildizlari

Menekşe ile Halil” Dizisinin Ekipi ve Yildizlari


“Menekşe” Filimin Ekibi ve YildizlariTürkiyede Kanal D de yayinlanacak olacak dizinin ,4 gündür “Menekse” Berlinde sahneler cekiliyor. Yapimci: Acar Entertainment,Yönetmen: Uluc Barayktar. Filim Ask Hikayesi. Menekse Halili seviyor ve Halil Menekseyi seviyor. Meneksenin ailesi Onu hayran olan baska birisiyle zorla evlendirmek istiyorlar.Cekimmekanlari Berlin ve Istanbul. Türk Yapimci Özlem Yurtseve bildirdigine göre, 14 Cekimgünleri Berlinde Turistlik agirlik olan Bölgelerde planlaniyormus ve Berlin-Istanbul baglanacakmis.Filmdeki erkek yildiz Kivanc tatlitug, Halili canlandiryor. O 2002 “Best Model of the World from Turkey” idi.

Menekşe ile Halil ilk Çekimler

Menekşe ile Halil ilk Çekimler


Burda TV-Filmi “Menekse” Halil Menekseye (kivanci caldigi enstrumanin türkcesini bilmiyorum ) calarak tavlamaya calisiyor. Halil Kivanc Tatlitug. Sadece Menekse kim, onu söylemiyorlar. Film özenle cekiliyor. Yönetmen, Uluc Bayraktar TV-Dizisini aski odunlastirlmamis anlatmak istiyor. (kaba olarak demek istediler herhalde).Bu sahnede virtüle olarak degil sadece MUNDHARMONIKA/ARKEDON, Kivanc Tatlitug, gelecek dizinin Yildizi, profesonel olarak ARKEDON calabiliyor.Eylül sonunu, planlarin hepisi islerse, Kanal 5 (D) türkiyede görülecek. Interne ve Satellit-Tvda burdaki Türkkökenli Vatandaslarimizda izleyebilecek. Berlindeki cekimlerde Kivanc Tatlitug cok kez ARKEDONu almak zorundaydi, Sahne tam cekilene kadar.

HAVALİMANI

HAVALİMANI


Yapımcılığını ve senaryo yazarlığını Birol Güven'in yaptığı dizi yakında Star ekranlarından izleyiciye ulaşacak. Dizide kimler var


Başrollerini Pamir Pekin ve Sema Mumcu'nun paylaştığı dizide

Berke Üzrek, Keiko Belir Yarar, Özlem Işık, Ümit Tonbak gibi oyuncular da rol alıyor

Yakında Star ekranlarında başlayacak dizi, bir aşk hikayesinin birlikte Atatürk Havalimanında yaşanan sıra dışı olayları anlatıyor.

Hava Limanı Dizisi

Türk televizyonculuğunda bir ilk:
Havalimanı
Dikkat uçuyoruz!

‘Havalimanında bu kez, aşk uçuşa geçiyor’

Proje Tasarım : MinT
Yönetmen : Bahadır İNCE
Yapımcı & Senaryo : Birol GÜVEN
Yazanlar : Uğur YAĞCIOĞLU ve Sinan BİÇİCİ
Müzik: Aydın SARMAN– Burcu GÜVEN
Oyuncular: Pamir Pekin, Sema Mumcu, Berke Üzrek, Keiko Belir Yarar, Özlem Işık, Ümit Tonbak.

‘Başrolünde Atatürk Havalimanı’

Başrollerini Pamir Pekin, Sema Mumcu ve Atatürk Havalimanı’nın paylaştığı dizi, yüzlerce genç oyuncu arasından seçilen ve yepyeni yüzlerden oluşan zengin bir oyuncu kadrosuna sahip.

Türkiye’nin ilk hostes okulu

Birçok insan tarafından en merak edilen meslek gruplarından biri olan hostesliğe yakından bakmak isteyenlerin ilgiyle izleyeceği dizinin konusu şöyle:

Yakışıklı asayiş müdürü Fatih (Pamir Pekin) ne zaman ne yapacağı belli olmayan, gözü kara bir baş komiserdir.

Selin (Sema Mumcu) işini çok seven, başarılı bir işletme müdürüdür.
Güzelliğiyle bir çok erkeğin elde etmek için peşinden koştuğu Selin, sadece işine aşık bir kadındır.

‘En gerçek ayrılıkların ve en sıcak buluşmaların mekanı Havalimanı ’nda
Sıra dışı aşklar ve hayatlarla tanışacaksınız…
Dünyanın en önemli havalimanlarından biri sayılan Atatürk Havalimanı birçok önemli olaya şahit olmaktadır. Fatih ve Selin bu zor görevlerde sürekli karşı karşıya gelirler.

Karizmatik ve yakışıklı pilotlar, hostes okulunun güzel hostes adayları, uçak kaçırmalar,
VIP yolcular, terörist eylemler, suikast girişimleri, ayrılıklar, kavuşmalar…
Havalimanı dünyasında yaşanan sıra dışı aşklar ve hayatları anlatan, komedi, macera gerilim dolu dakikalar yaşatacak bu dizinin tiryakisi olacaksınız…

Kemerlerinizi bağlayın, Havalimanı çok yakında Star’da başlıyor…

“Havalimanı” Dizi’si yayın hayatına başlıyor

“Havalimanı” Dizi’si yayın hayatına başlıyor…
18 Aralık 2007, 01:50

Yapımcılığını ve senaryo yazarlığını Birol Güven’in üstlendiği, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı Star TV’de yayınlanacak “Havalimanı” adlı dizinin başrollerini Pamir Pekin, Sema Mumcu, Berke Üzrek, Erdem Baş, Özlem Işık ve Ecem Özkaya paylaşıyor.
“Havalimanı” adlı dizinin basın toplantısı bugün saat 11.00’de Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Akfen Toplantı Salonu’nda yapılacaktır.
Yer : Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gidiş Katı Akfen Toplantı Salonu Tarih : 18 Aralık 2007 Salı, Saat : 11:00

Havalimanı, Havalimanı dizisi izle, havalimanı bölüm seyret

Havalimanı, Havalimanı dizisi izle, havalimanı bölüm seyret

Yapımcı Birol Güven’in yeni dizisi ‘Havalimanı’ çok yakında başlıyor. Güven “Havalimanını anlatan, içinde hem dram, hem macera hem de komedinin barındığı bir dizi yaptık. Dizimiz uçuş ritüellerini de anlatacak” diyor..

Daha önce atv ekranlarında gösterilen ‘Komiser Nevzat’ta oyunculuk yaşamına başlayan Pamir Pekin ile ‘Sıla’da rol alan Sema Mumcu’nun başrollerini üstlendiği ‘Havalimanı’ adlı dizi çok yakında başlıyor. Tamamı Atatürk Havalimanı’nda çekilen dizi, çekildiği mekan ve anlattığı hikayeler açısından Türkiye’de bir ilk olacak.

İLERİDE SEYAHAT VAR

İLERİDE SEYAHAT VAR
Dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyicilerin de kahramanlarla birlikte başka şehirlere ve başka ülkelere gideceğini sözlerine ekleyen ünlü yapımcı eğlenceli ve öğretici bir dizi yaptıklarını anlattı: “Uçmakla ilgili aklınıza ne geliyorsa bu dizide olacak. Uçmakla ilgili aslında insanlara anlatılması gereken çok şey var. Bir anlamda uçuşla ilgili bilgi de vereceğiz insanlara. Eğlenceli yanlarının yanında öğretici bir tarafı da olacak ‘Havalimanı’nın. Uçuş ritüelleriyle (adet haline gelmiş davranış şekli) ilgili bilgi vereceğiz yani…”

SEKTÖRÜ ANLATACAK

SEKTÖRÜ ANLATACAK
Güven ilk öğrendikleri şeyin havaalanı ile havalimanı arasındaki fark olduğunu da söyledi. “Atatürk Havalimanı’nda 39 bin kişi çalışıyor. Günde 100 bin kişi uçuyor. 1000′e yakın uçak inip kalkıyor” diyen Güven ekledi: “En derin ayrılıklar, en güzel kavuşmalar burada yaşanıyor. Askere, hacca buradan uğurluyoruz yakınlarımızı, maça, tatile, işe, çapkınlığa gidiyoruz… Tamamen insanlık halleri, polisiye, narkotik, güvenlik… Hayatta ne varsa havalimanında var. Ve bunlar bizim dizimizde de olacak.” Dizinin her bölümünde ayrı maceralar olacağını ama devam eden aşkların da bulunacağını belirten Güven “Havalimanı içinde bir de hosteslik okulu yaptık. Yani bu dizinin içinde okul lezzeti de olacak. Hosteslerin okulda başlayacağı maceraları uçakta devam edecek” dedi.

BİZDE MACERA YENİ

BİZDE MACERA YENİ
Dizinin yapımcısı Birol Güven yapılan tüm diziler içinde farklı bir yol çizmek istediklerini belirterek değişik bir mekan olduğu için havalimanını seçtiklerini belirtti: “Hem dizi yapalım, hem de havacılık sektörü üzerine bilgi verelim dedik. Çünkü Türkler’in uçuş macerası daha yeni yeni başladı. Bilet fiyatlarında indirim oldu, vergi oranları azaltıldı, özel havayolları çoğaldı ve Türk insanı daha çok uçmaya başladı. Böylece daha çok hikaye oluşmaya başladı…”

Türk’ün uçuş macerası’Havalimanı’ dizisinde

Türk’ün uçuş macerası’Havalimanı’ dizisinde

hava limanı dizisi

Yapımcı Birol Güven’in yeni dizisi ‘Havalimanı’ çok yakında başlıyor. Güven “Havalimanını anlatan, içinde hem dram, hem macera hem de komedinin barındığı bir dizi yaptık. Dizimiz uçuş ritüellerini de anlatacak” diyor..

Daha önce atv ekranlarında gösterilen ‘Komiser Nevzat’ta oyunculuk yaşamına başlayan Pamir Pekin ile ‘Sıla’da rol alan Sema Mumcu’nun başrollerini üstlendiği ‘Havalimanı’ adlı dizi çok yakında başlıyor. Tamamı Atatürk Havalimanı’nda çekilen dizi, çekildiği mekan ve anlattığı hikayeler açısından Türkiye’de bir ilk olacak.